Luchthavens

Icon Lucht_grijs 184x184

Luchthavens zijn bijzonder. Een stad zonder vaste inwoners, waar altijd mensen aan het werk zijn en┬ásteeds heel veel mensen aanwezig zijn. En bovendien constant worden ontwikkeld, verbouwd en opnieuw ingericht. Luchthavens kennen bovendien veel verschillende en heel specifieke brandveiligheidsrisico’s en specifieke procedures ten aanzien van veiligheid.

Alle transportstromen komen immers bij elkaar. In heel korte tijd, en altijd onder druk. Elke dag weer. Treinen, auto’s, vliegtuigen en specialistische voertuigen. Passagiers, werknemers, technici, crew en officials. Met strenge regels voor toegang en safety awareness. En in die omgeving moet u werken aan brandveiligheid. In gevallen van onderhoud of verbouwing. Of in uw luchtvaart gerelateerde specifieke taak van afhandelaar.

BCN kent de wereld van de luchthavens als geen ander. Het Nationaal Trainings Centrum Burgerluchtvaart (NTCB) voegt ruim 12 jaar specifieke luchthaven ervaring toe als mede-oprichter van BCN. BCN weet dus wat het betekent om te werken in een SRA-CP gebied (Security Restricted Area – Critical Part) en kan werken conform ICEO en EU regelgeving.

Bovendien is BCN bekend met alle partners op het gebied van veiligheid op Amsterdam Airport Schiphol. Van NCTb tot en met Brandweer. En worden BCN Brandwachten dus standaard bekend gemaakt met de specifieke procedures en calamiteiten plannen.

Vanzelfsprekend beschikken onze mensen op het juiste moment over de juiste toegangspas voor het juiste gebied. Wel zo handig als u moet schakelen in het tempo, dat de luchthaven u vraagt.