(Aankomend) Allround Security & Safety Professional m/v

Meer werkzekerheid?

Ben je Beveiliger? Of heb je ervaring als Brandwacht? Wil jij je vak verbreden en verdiepen? En op die manier altijd inzetbaar zijn om te werken aan veiligheid? Dan ben je bij BCN aan het juiste adres. Door de unieke samenwerking met Lady Security beschikken wij  veelvuldig over opdrachten in beide functies. En bovendien de juiste opleidingen. Dus als jij de juiste m/v bent, helpen wij je verder in je carrière.

Wat maakt deze vacature zo uniek?

Herken jij de onzekerheid van kortlopende opdracht als brandwacht? Wij hebben daar een oplossing voor! De combinatie met beveiligingswerk! Er is een groot aanbod aan gevarieerde opdrachten. Bijvoorbeeld op Amsterdam Airport Schiphol. Of in de haven van Rotterdam. Maar ook bijvoorbeeld in musea, op scholen, gemeentehuizen, zorginstellingen of evenementen. Overal waar veel mensen samenkomen is werk aan de winkel.

Wij zijn op zoek naar jou, als jij een (aankomend) veiligheidsprofessional bent.

Ben je:

 • Veiligheidsbewust
 • Professioneel
 • Daadkrachtig
 • Probleemoplossend
 • Representatief

Vanzelfsprekend ben je van onbesproken gedrag, kun je flexibel werken, beschik je over vervoer, spreek je Nederlands en Engels, en heb je de ambitie jezelf te ontwikkelen! Nog een belangrijke voorwaarde: je bent niet kleurenblind.

Of je nu begonnen bent in de beveiliging, of juist als brandwacht, dat maakt ons niet uit. Wel willen we graag zien dat je een bewuste keuze hebt gemaakt voor dit werkveld en dus beschik je over enige ervaring in een veiligheidsrol.

Ben je geschikt en geïnteresseerd?? Reageer dan direct!

Want als jij het in ons ziet zitten (en wij in jou) dan kunnen we direct aan de slag. Zowel met opleidingen, als met opdrachten. Samen maken we werk van veiligheid, en jouw ontwikkeling als allround Safety & Security Professional.

Wat bieden wij jou?

 • Unieke combinatie van werk (parttime/fulltime)
 • Marktconform salaris met toeslagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Detacheringsovereenkomst
 • Pensioenopbouw
 • Mogelijkheid tot updaten of behalen van certificaten
 • Beschermende werkkleding en PBM’s

__________________________________________________________________________________________

Direct reageren? Solliciteer hier. Of stuur een mail met je CV en motivatie naar solliciteren@bwcn.nl t.a.v Adam van der Linden. Je kunt hem ook bellen op nummer 06 41 33 64 29.

Deel deze vacature via 

Delen via Email
Facebook
Google+
http://bwcn.nl/allround-security-safety-professional
Twitter

__________________________________________________________________________________________

Over BCN

BCN is opgericht door het Nationaal Trainingscentrum Burgerluchtvaart (NTCB, 2005) en Arsenaal Flex Professionals (2008). Deze twee bedrijven en haar medewerkers hebben een jarenlange ervaring op het gebied van veilig werken, opleiden en personeelsoplossingen. Zij bundelen de krachten om bedrijven en organisaties beter van dienst te kunnen zijn. Om verder te investeren in veilig werken.

BCN is gecertificeerd volgens de VCA-normen en lid van de VEBON.